CreateDebate



Welcome to CreateDebate!

CreateDebate is a social tool that democratizes the decision-making process through online debate. Join Now!
  • Find a debate you care about.
  • Read arguments and vote the best up and the worst down.
  • Earn points and become a thought leader!

To learn more, check out the FAQ or Tour.



Be Yourself

Your profile reflects your reputation, it will build itself as you create new debates, write arguments and form new relationships.

Make it even more personal by adding your own picture and updating your basics.


Twitter
Twitter addict? Follow us and be the first to find out when debates become popular!


pic
Report This User
Permanent Delete

Allies
View All
None

Enemies
View All
None

Hostiles
View All
None

RSS Daher

Reward Points:1
Efficiency: Efficiency is a measure of the effectiveness of your arguments. It is the number of up votes divided by the total number of votes you have (percentage of votes that are positive).

Choose your words carefully so your efficiency score will remain high.
100%
Arguments:1
Debates:0
meter
Efficiency Monitor
Online:


Joined:
1 point

אני מסכים עם הדעה שניתן לקדם למידה משמעותית באמצעות מדיה חברתית.

כאשר בלמידה המשמעותית התלמיד מעורר שאלות, מאתר מקורות מידע, מעבד מידע ויוצר ידע חדש הרלוונטי לעולמו האישי ולחיים בעידן הטכנולוגי. המדיה החברתית היא המקום הנכון בעולמו של הילד שבו ניתן לקדם למידה משמעותית, בה התלמיד מקבל הזדמנויות ליצור פרויקטים עתירי מדיה (במקום עבודות כתובות רגילות), ונוצרה מוטיבציה לחלוק ולשתף ידע ורעיונות מקוריים בדרכים אפקטיביות ומגוונות.

רשתות חברתיות ומדיה חברתית שיתופית נעשו חלק ממציאות חיי התלמידים. הרשתות החברתיות מאתגרות את מערכת החינוך לקדם תהליכי הוראה למידה בסביבות הרלבנטיות לתלמידים, תוך אינטראקציה חברתית בבמות מקוונות, הטמעת מיומנויות המאה ה-21 בדגש על שיתופיות ואוריינות מדיה חברתית, והעלאת המודעות להתנהלות נבונה, ערכית ומוגנת ברשת חברתית.

אני חושב שלמידה משמעותית מתקיימת רק כאשר קיים חיבור בין ידע קודם לידע נרכש, סביבות למידה לפיכך צריכות להכיל בתוכם כלים לארגון הלמידה, לחיפוש ואיתור, ליצירה של תכנים חדשים והצגתם. והמדיה החברתית כיום היא הסביבה המתאימה לצורך זה.

מצביעים על כך שמדדים של דיאלוג גישוש - אתגרים, (Ferguson & Buckingham Shum, 2011)

הרחבות, הערכות וחשיבה - ניתן לזהות באופן אוטומטי בתוך דיון מקוון. ניתוח זה יכול לשמש כדי לספק המלצות על דיוני למידה רלוונטיים, כמו גם כדי להנחות את הפיתוח של למידה משמעותית.

מחקרים שנערכו לאחרונה מעידים על הערכה גוברת של השליטה של הלומד על תהליך הלמידה כולו. ראיות מצביעות על כך שאנו יכולים לשפר את יעילות הלמידה על ידי מתן שליטת ואחריות ללומד על הלמידה שלהם. זהו היסוד לגישות כגון למידת חקר (Desharnais & Limson, 2007),

ומהווה מרכיב מרכזי בחזון הגדול של הפדגוגיה בעידן הטכנולוגי, שבו יש ללומדים את החופש להחליט איך לעסוק בלמידה משמעותית באופן אישי באמצעות חיבור, שיתוף פעולה ובניית ידע משותף בעזרת המדיה החברתית

Desharnais, R. A., & Limson, M. (2007). Designing and implementing virtual courseware to promote inquiry-based learning. Journal of Online Learning and Teaching, 3(1), 30-39.‏

Ferguson, R., & Shum, S. B. (2011, February). Learning analytics to identify exploratory dialogue within synchronous text chat. In Proceedings of the 1st International Conference on Learning Analytics and Knowledge (pp. 99-103). ACM.‏

Daher has not yet created any debates.

About Me


I am probably a good person but I haven't taken the time to fill out my profile, so you'll never know!


Want an easy way to create new debates about cool web pages? Click Here